2020-2021 öğretim yılı 2. dönem çalışmalarının değerlendirilmesi amacıyla Pandemi nedeniyle online olarak düzenlenen toplantıda öncelikli olarak öğrenci ve velilerin sağlık durumları görüşüldü. Mübarek Ramazan ayının sağlıklı ve huzur içerisinde geçirilerek, öğrencilerin online dersleri–etüt hizmetleri, online kişisel gelişim seminerleri, deneme sınav değerlendirmeleri, online ders takipleri, rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmetleri hakkında bilgilendirmeler yapıldı.

Veliler ile karşılıklı bilgi alışverişi sağlandı. Velilerin eğitim öğretim süreci ile ilgili merak ettikleri hususlar aydınlatıldı.

Veliler; okul yönetimi ve öğretmenlerin Pandemi sürecinde özverili ve gayretli çalışmalar sergileyerek sürecin iyi yönetildiğini ifade etti.

Her zaman başarı ve gelişimin öğrenci-aile ve okul üçgeninde karşılıklı içten paylaşım ve etkin etkileşimle sağlandığı bir kez daha gözler önüne koyuldu.

Altınyıldız Koleji idarecileri öğrenci –veli - okul yönetimi, iletişiminin etkili şekilde sağlandığı veli toplantısına katılımlarından dolayı tüm velilere ve öğretmenlere teşekkür ederek sağlık, mutluluk ve başarı dolu günler diledi.