Altınyıldız Koleji Fen ve Anadolu Lisesi 9. sınıf öğrencileri, Okul Müdürü Özkan Kılınç ve Okul Rehberlik Öğretmeni Mustafa Küpeli ile birlikte 2019 senesinde kozmetik ürünleri imalatı olarak kurulan Berta Kimya Sanayi ve Ticaret Limited Şirketini ziyaret etti.

Berta Kimya, Altınyıldız Koleji Anadolu Lisesinden mezun olan Berk Ertaş tarafından 2 senelik Ar-ge çalışması sonucunda kurulmuş olan bir şirket. Okul Müdürü Özkan Kılınç mezun öğrenci Berk Ertaş’a hayırlı olsun dileklerini iletti.

Avrupa ağırlıklı hammadde tedariği ile koku kalitesinde başarıyı yakalayan, kokularını Fransa’da dizayn eden hammaddeleri ise İtalya ve Polonya’dan tedarik eden firmada Delux kokular ve Niche kokular olarak toplam 60 farklı koku imalatı GPM standartlarına uygun olarak üretiliyor.

Altınyıldız Koleji’nden yapılan açıklamada; “Bütün kokuları Sağlık Bakanlığı onaylı olup test ve analiz sertifikaları mevcut olan Franchising mağazasını 2000 Evler Mahallesi Mustafa Parmaksız Caddesi’nde hizmete açan ‘Musee Du Parfüm By Reys’ kozmetik mağazası ürünlerini Nevşehir’le buluşturan mezun öğrencimiz Berk Ertaş’a Nevşehir’e ve Türk ekonomisine katkılarından dolayı teşekkür ederiz.” denildi.