Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğünün düzenlediği uzaktan eğitimler kapsamında 17 Mayıs Pazartesi günü (bugün) saat 21.00'da Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Eğitimci Yazar Prof. Dr. Nevzat Tarhan tarafından öğretmenlere yönelik "Eğitimde Yeni Doğrular ve 21. Yüzyıl Becerileri" isimli seminer verilecek.

Öğretmenlerin mesleki ve kişisel gelişimi için katkı sağlayacak olan seminer çevrimiçi ortamda düzenlenecek. Öğretmenler seminere "zoom" bağlantısı üzerinden ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü AR-GE Birimi'nin "Nevşehir Arge" isimli youtube kanalından katılabilecek.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir; “Bilgi ve iletişim teknolojileriyle hızla değişen eğitim dünyasına başarılı bir şekilde uyum sağlamak; öğretmenlerimizin kişisel ve mesleki gelişimini destekleyip akademik kariyerlerini zenginleştirmek amacıyla düzenlediğimiz çevrim içi seminerlerimiz devam ediyor. Bu bağlamda çok faydalı olacağını düşündüğüm ‘Eğitimde Yeni Doğrular ve 21. Yüzyıl Becerileri’ adlı seminerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür ediyor, tüm öğretmenlerimizi seminere bekliyorum." dedi.