SEÇİMLERİN LİDERİ TÜRK EĞİTİMSEN

 

İlköğretim Öğretmenleri Sağlık ve Sosyal Yardım Sandığı (İLKSAN) delegelerini belirlemek amacıyla yapılan seçimlerde Nevşehir?de Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şubesi?nin belirlediği adaylar oy çoğunluğu ile seçimi kazandı.

 

Merkez ilçe ve diğer 7 ilçede yapılan seçimlerde 9 delege belirlenirken, Türk Eğitim-Sen?in aday gösterdiği 7 delege seçimleri kazanarak başarı oranını yüzde 77.77 olarak belirledi.

 

Eğitim-Bir-Sen ve Eğitim-Sen?in çıkardığı adaylardan yalnızca 1 aday seçimlerde delege olma şansını kazanırken üst kurul delegelerinin belirlenmesi için yapılacak seçimlerde Türk Eğitim-Sen büyük avantaj sağladı.

 

Seçimlerin ardından Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur; ?Seçim atmosferi boyunca bilinen sendika yöneticileri  onlarca iftira, gerçeği yansıtmayan söylemlerle, el ilanları ile seçime gitmiş ve tek kelime ile hüsrana uğramış ve bir kez daha hezimeti yaşamışlardır. Nevşehir ili eğitimcilerinin gerçek ve tek sesi olan şubemiz bu seçimlerden de güçlenerek çıkmış, azimli, kararlı ve üreten sendikacılık anlayışının zaferini bir kez daha tatmıştır. Bu vesile ile oy kullanan tüm ilkokul öğretmenlerimizi kutluyor ve verdikleri destekten dolayı teşekkür ediyoruz.? Dedi.