Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Öğretmen Yetiştirme ve Geliştirme Genel Müdürlüğü ve Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü İş birliği ile hazırlanan Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabının hazırlanmasında emeği geçen ARGE Birimine ve öğretmenlere Milli Eğitim Bakanlığı tarafından gönderilen teşekkür belgelerini takdim etti.

Editörlüğünü MEB Öğretmen Yetiştirme ve Yükseköğretim Kurumları ile İlişkiler Daire Başkanı Dr. Volkan Hasan Kaya'nın yaptığı Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabı İl Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde ilgili alan öğretmenleri tarafından hazırlandı.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir; “Yöremizin en önemli simgelerinden biri olan çamurun sanata dönüşmesi yolunda öncülük edecek ve Tasarım Beceri Atölyelerimizde önemli bir kaynak olarak kullanılacak kitabın ilimizde görev yapan ekibimiz ve öğretmenlerimizce hazırlanmasını son derece önemli buluyorum.” dedi.

İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, öğrencilerin yaratıcı düşünme becerilerinin geliştirilmesinde önemli katkı sunacak böyle bir kaynağın hazırlanmasında emeği geçen Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Murat Dildöken'e, idareci ve öğretmenlere teşekkür ederek "Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabı"nın eğitim camiamıza hayırlı olmasını diledi.

Basımı yapılan "Seramik Eğitimi Etkinlik Kitabı" dijital ortamda da Milli Eğitim Bakanlığının www.ogretmen.meb.gov.tr web sayfasında öğretmen kitaplığı bölümünde öğretmenlerin hizmetine sunuldu.