Son günlerde kulübün isim değiştirerek Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü olduğu, isimle beraber yöneticilerin de değiştiği konuşuluyor.

Yaptığı etkin çalışmalar ve ortaya koyduğu stratejiler ile bu şehrin değerine değer katan ve özellikle spor alanında ulusal ve uluslararası düzeyde yaşanan başarıların mimarları arasında yer alan Nevşehir Üniversitesi Gençlik ve Spor Kulübü (eğer hala böyle bir kulüp varsa) Yönetim Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Özden Taşğın ve ortak hareket ettiği spor adamalarının büyük bir alkışı ve tebriki hak ettiğini söylemek yanlış olmaz. 

İki yıldır çeşitli branşlarda mücadele eden ve özellikle ulusal düzeyde büyük başarılar kazanan Nevşehir Üniversitesi Gençlik Spor Kulübü bayan basketbol takımının da geçtiğimiz sezon mücadele ettiği bayanlar basketbol 2. Liginde bu yıl yer alıp almayacağı sporseverlerin en çok konuştuğu konu.

Konuyla ilgili sporseverler Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi?nden bir açıklama yapılmasını bekliyor. Haber: Alpaslan Körükcü