Ahiler Kalkınma Ajansı (AHİKA) 2019 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında destek almaya hak kazanan Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü'ne bağlı ortaokullarda öğretmenlik yapan 30 fen bilgisi öğretmenine "STEM Öğreniyorum" projesi kapsamında 13-17 2020 Ocak tarihlerinde Ahiler Kalkınma Ajansı Eğitim Salonu'nda 5 günlük eğitim verildi.

Eğitim sonunda eğitime katılan öğretmenlere katılım sertifikası takdim edildi.

Bu proje ile Nevşehir merkez ilçe ortaokullarında görev yapan, STEM eğitimine uygun branşlardan 35 öğretmene Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ahmet İlhan Şen tarafından eğitim verildi.

Eğitim sırasında öğretmenleri yalnız bırakmayan İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Nevşehir’de eğitim kalitesinin artırılması ve 2023 Eğitim Vizyonu hedeflerine ulaşılması için bu gibi güzel projelerin çok önemli olduğunu vurgulayarak Hacettepe Üniversitesi Eğitim Fakültesi Fizik Eğitimi Ana Bilim Dalı Öğretim Üyesi Prof.Dr. Ahmet İlhan Şen, Ahiler Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Bekir Varol ve ARGE birimine teşekkür etti. Öğretmenlere çalışmalarında kolaylık ve başarılar diledi.