?Trafikte Duyarlılık? sloganıyla yola çıkan Altınyıldız Trafik Timi proje kapsamında, eğitim, denetim ve sürücüleri bilgilendirirken, balon ve broşür dağıttı.

Nevşehir Emniyet Müdürlüğünün destekleriyle Nevşehir merkezinde yapılan trafik uygulamasına sürücüler büyük destek verdi.

Trafik Olimpiyatları Ve Trafikte Gençlik Hareketi Hakkında Bilgi; Milli Eğitim Bakanlığı OrtaÖğretim Genel Müdürlüğü Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı, Karayolu Düzenleme Genel Müdürlüğü,

TÜVTÜRK Araç Muayene İstasyonları ve Goodyear Lastikleri arasında imzalanan işbirliği protokolü ile yürütülen Trafikte Gençlik Hareketi Projesi özellikle Lise çağındaki gençlerde trafik güvenliği ve bireysel sorumluluklar konusunda farkındalık yaratmayı amaçlamaktadır.

Trafik Olimpiyatları ?Trafikte Gençlik Hareketi?projesi kapsamında lise çağındaki gençlerin trafik güvenliği konulu bir kampanya hazırlayarak hem yaparak-yaşayarak öğrenmeleri,

hem de yaşadıkları yerlerde trafik güvenliği konusunda farkındalık ve bilinç oluşturulmasına katkıda bulunmalarını sağlamak amacıyla düzenlemektedir.

Özel Altınyıldız Fen, Anadolu, Anadolu Öğretmen ve Anadolu Sağlık Meslek Lisesi öğrencileri ?Altınyıldız Trafik Timi? adlı bir ekip oluşturmuştur.

Trafik Olimpiyatları kampanyası kapsamında Altınyıldız Koleji Trafik Timi tarafından  İl Emniyet Müdürlüğü?nün desteğiyle Nevşehir merkezde değişik tarihlerde trafik uygulamaları  yapılmıştır.

?Öğren, Öğret, Kurallara Uy ,Trafikte Güven Duy? sloganıyla yola çıkarak 300?e yakın sürücüye el ilanı dağıtıp emniyet kemeri takmaları ve trafikte cep telefonu kullanmamaları konusunda uyarılarda bulundular.

Altınyıldız Trafik Timi, bu kampanya kapsamında Nevşehir servis şöförlerinin, öğrencilerin, velilerin ve diğer tüm sürücülerin trafikte cep telefonu kullanmama, emniyet kemeri takma ve trafik işaretlerini daha iyi tanımalarını amaçlamıştır.

9 Mayıs 2014 Cuma günü  Ankara?da yapılacak final yarışmasında Altınyıldız Koleji Trafik Timine başarılar diliyoruz. Haber: Erdal KESİCİ