Türk Eğitim Sen Nevşehir Şube Başkanı Tayfur Urgenç, ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi:

Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Şahlan Öztürk’e ziyaret

NEVÜ Semra ve Vefa Küçük Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığı görevine atanan Prof.Dr. Şahlan Öztürk’ü ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Misafirperverliğinden dolayı kıymetli hocamıza teşekkür ederiz. "İlimden gidilmeyen yolun sonu karanlıktır." anlayışıyla Türkiye'nin aydınlık yarınlara ulaşması hedefi doğrultusunda emek veren bilim insanlarına Şahlan hocamız nezdinde teşekkür ederiz.

Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof.Dr. Ersan Kabalcı’ya ziyaret

NEVÜ Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanlığı görevine başlayan Prof.Dr. Ersan Kabalcı hocamızı ziyaret ederek hayırlı olsun ve tebrik dileklerimizi ilettik. "Bilim, gerçeğe giden yolları aydınlatan ışıktır." anlayışıyla bilime ve Türkiye'ye ışık olan bilim insanı Ersan hocamıza mütevazi duruşuyla gösterdiği misafirperverliğinden dolayı teşekkür ederiz.

İktisat Fakültesi Dekan Yardımcısı Prof.Dr. Korhan Karacaoğlu’na ziyaret

NEVÜ İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesine Dekan Yardımcısı olarak atanan aynı zamanda profesörlük kadrosuna atanan Prof.Dr. Korhan Karacaoğlu'nu ziyaret ederek tebrik ve hayırlı olsun dileklerimizi ilettik. Hacı Bektaş-ı Veli'nin "İlmi ve bilgiyi yüce tutan kimse hiçbir zaman küçülmez, alçalmaz." düsturu ile çalışmayı ve Türkiye için üretmeyi önceliği arasına alan Korhan hocamıza ziyaretimizde gösterdiği ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

Akademik unvan alan bilim insanlarına ziyaret

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesinde kıymetli hocalarımızı ziyaret ederek tebrik ettik. Tarih bölümünde Doç. Dr. Hüseyin Kalemli hocamız ile tarihe ve bilme dair istişare ederek kendisini Doçent olmasından dolayı tebrik ettik. Akademik unvan alan kıymetli bilim insanlarını ziyaret ederek tebriklerimizi iletiyoruz. Bilim insanlarımıza Türk bilim hayatına, Üniversitemize ve şehrimize yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür ederiz. İnsanı yücelten en temel değer bilim ve sanattır. Türk bilim hayatına katkı sunan eser veren tüm hocalarımızı tebrik ediyoruz.

Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Serkan Şahinkaya’ya ziyaret

Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Serkan Şahinkaya, NEVÜ Rektör Yardımcısı olmasından dolayı ziyaret edilerek tebrik edildi ve çalışmalarında başarılar dilendi.