Nevşehir il genelinde en aktif teşkilatlanmaya sahip Ülkü Ocakları, gençlerin iyi şartlarda yetişmeleri adına büyük önem arz etmeye devam ediyor. Yaz tatili boyunca öğrencilerin boş zamanlarını iyi şekilde değerlendirmeleri için birçok önemli faaliyete imza atan Nevşehir Ülkü Ocakları Başkanı Ali Türker, öğrencilere yeni eğitim yılında başarılar diledi.

Yeni eğitim döneminde şehrin eğitimdeki çıtasını en üst seviyelere yükselteceğinden hiç şüphesinin olmadığını belirten Başkan Türker, bu dönemde velilerin öğrencilere daha çok destek vermeleri gerektiğinin de altını çizdi.

Ülkü Ocakları olarak öğrencilere kendilerinin de desteklerini esirgemeyeceklerini vurgulayan Başkan Türker, velilere çocuklarını bir eğitim yuvası olan Ülkü Ocaklarına göndermelerini istedi.

“Ocağa giden genç vatan haini olmaz” diyerek sloganını tekrar yineleyen Başkan Ali Türker, “Ocağa giden genç vatanına sahip çıkar, Ocağa giden genç sokak hayvanlarını korur, Ocağa giden genç çevreyi kirletmez, Ocağa giden genç atasını tanır izinden gider, Ocağa giden genç milli benliğine sahip çıkar, Ocağa giden genç paylaşmayı bilir, Ocağa giden genç adam olur, Ocağa giden genç FETÖ’cü olmaz, Ocağa giden genç terörist olmaz. Velhasıl Ocakçı olmak başkadır. Bu duygu ve düşünceler ile siz değerli velilerimize gençleri en iyi şekilde yetiştireceğimizin sözünü bir kez daha veriyoruz. İlk ders zili ile ders başı yapacak öğretmenlerimiz ve öğrencilerimize iyi dersler diliyoruz” dedi.