TES Nevşehir Şube Başkanı Urgenç sosyal medya hesabından Biz Bize Yeteriz Türkiye'm Milli Dayanışma Kampanyasının hesap numaralarını paylaşarak şu açıklamayı yaptı:

“İhtiyaç sahiplerine ulaştırılması gayesiyle başlattığımız temel gıda ve temizlik maddesi temini kampanyamızı elimizde bulunan 5 paketi de ihtiyaç sahiplerine teslim ederek sonlandırıyoruz. Tüm eğitim çalışanı arkadaşlarıma duyarlılıklarından dolayı teşekkür ediyorum. Kısa sürede 25 ailenin aşında, evinde ve duasında oldunuz.

HAYDİ TÜRKİYE! BİZ BİZE YETERİZ.

Türk Eğitim-Sen olarak, Devletimizin, BİZ BİZE YETERİZ TÜRKİYE'M çağrısıyla başlattığı Milli Dayanışma Kampanyası’na destek verdiğimizi ifade ediyoruz. Herkes ekonomik gücü nispetince desteğini, ihtiyacı olanlara ulaştırması için devletimize emanet edecektir. Türk Milleti, yekvücut olduğunda her zorluğun üstesinden gelecektir. Şerefli tarihimiz bunun sayısız örneği ile doludur. Bütün üyelerimizi, eğitim camiasını ve vatandaşlarımızı kampanyaya destek olmaya davet ediyorum. İnanıyorum ki eğitim camiası ve vatandaşlarımız biz bize yeteriz Türkiye’m diyecektir. #BizBizeYeterizTÜRKİYEM #Birliktebaşaracağız”