Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir tarafından Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel'e il geneli eğitim çalışmaları hakkında brifing verildi.

Gerçekleştirilen brifing toplantısına İl Milli Eğitim Müdürü Murat Demir, Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Murat Dildöken, Murat Saltık, şube müdürleri ve Arge Birimi katıldı.

İl Milli Eğitim Müdürlüğüne ait bilgilerin, yürütülen çalışma ve projelerin sunumunun yapıldığı brifing toplantısında Nevşehir'in eğitim çalışmaları tüm yönleri ile ele alındı. Brifing toplantısında müdürlüğün öğretmen ve öğrenci durumları, eğitim kurumlarına ait bina ve derslik durumları, yeni yapılan eğitim kurumları bilgisi ve yatırımlar, yürütülen projeler, seminer ve eğitim faaliyetleri, özel eğitim ve rehberlik alanında yapılan çalışmalar, pandemi sürecinde yapılan çalışmalar, sınav başarı durumlarına ait istatistikî veriler paylaşıldı.

Nevşehir Valisi İnci Sezer Becel, gençlerin Türk Milletinin emaneti ve geleceği olduğunu belirterek, Nevşehir’in eğitimdeki başarı seviyesini yükseltmek için hep birlikte her türlü desteğin sağlanacağını belirterek, detaylı hazırlanan sunumdan dolayı başta Milli Eğitim Müdürlüğü olmak üzere tüm eğitim camiasına teşekkür etti.