2018-2019 eğitim öğretim yılının sonuna yaklaşırken 6 yaş gruplarının mezuniyet törenini yapıldı.

Okuldan yapılan açıklamada, “Öğretmenlerin,  öğrencilerin, velilerin ve davetlilerin katılımı ile duygulu bir o kadar da gururlu mezuniyet töreni yaşadık, yaşıttık. Çocuklarımızın hayat defterlerine güzel bir anı daha bıraktık. Çocuklarımızın ayrı ayrı yörelerden oyunları ile başlayan gece de inanılmaz güzel kareografi de oyunlarımız vardı.

Misafirlerimiz kendileri küçük ama sahne de devleşen çocuklarımızı büyülü gözlerle izlediler, alkışladılar. çocuklarının onlara yaşattıkları ilkler ve gurur ile mutlu oldular daha sonra mezuniyet törenimizde çocuklar öğretmenlerinden hak ettikleri diplomalarını aldılar.

Gecenin en güzel yanlarından biri de okulumuza armağan edilen ve yıllarca söyleyeceğimiz marşımızdı. Okulumuz müzik öğretmeni Mahmut Uyar gerçekten büyük emek vererek okulumuza marşımızı hediye etti, ritim ve müziği ile harika bir çalışma oldu. Kendisine 23 Nisan Anaokulu olarak çok teşekkür ederiz. Tüm çocuklarımız öğretmenlerine eşlik ederek gitar ile marşımızı söylediler, kep atma töreni ile doruğa çıkan mutlu anlar yaşandı bu törenle son bulan gecede çok güzel fotoğraf kareleri kaldı.

Bu da biz 23 Nisan ailesine yetti, kadromuz olarak çocuklarımızdan ayrıldığımız için biraz buruk ama başarılı bir yılı daha tamamladığımız için mutlu ve gururluyuz. Çocuklarımıza hayatları boyunca sağlık, mutluluk ve başarı diliyoruz, yolları açık olsun. Yeni eğitim öğretim yılında gelecek öğrencilerimizi heyecanla bekliyoruz.” denildi.