Yapılan açıklama şu şekilde; “Altınyıldız İlköğretim Kurumu olarak 11.sini düzenlediğimiz geleneksel kitap şenliğimizin son gününde Yazar Betül Avunç söyleşi ve imza günü gerçekleştirdi.

Yazarımız Betül Avunç, öğrencilerimiz tarafından çiçeklerle karşılandıktan sonra okulumuzu gezdi. Daha sonra öğrencilerimiz kitaplarını okuyup eserleri üzerine inceleme yaptıkları yazarımızla kitaplar üzerine söyleşi yaptılar. Söyleşi sonrasında çocuklarımızın kitaplarını tek tek imzalayan ve öğrencilerimizle kısa sohbetler eden, sorularını cevaplayan Betül Avunç’a teşekkür ediyoruz. Günün anısına yazarımıza Okulumuz Müdür Yardımcısı Ahmet Ünal tarafından okulumuz plaketi takdim edilmiştir.

11.Geleneksel kitap şenliğimizin son gününde 11 yılda 52 yazar, eğitimci, sanatçı ve tiyatrocuyu öğrencilerimizle buluşturmanın mutluluğuyla 12.kitap şenliğimizde buluşmak dileğiyle kitap dolu günler diliyoruz. Şenliklerimizde bizleri kırmayıp imza ve söyleşilere gelen yazarlarımıza, kitap dostu öğrencilerimize ve velilerimize teşekkür ediyoruz.

Abideler yıkılır, milletler kaybolur, medeniyetler büyür ve ölür fakat bütün bu medeniyetlerin, tekrar tekrar nasıl ortaya çıktıklarını gösteren kitapların dünyası; hala genç, hala yazıldıkları gün kadar taze, yazarlarının yüzlerce sene önce ölmelerine rağmen, hala insanların kalplerinden geçenleri anlatarak hayatlarını devam ettiriyorlar.”