Türkiye’nin en büyük ve dünyanın ilk sıralarında yer alan One More International Nevşehir Bağımsız Distribütörü Asım Çapacı, yaptığı açıklamada, 10 ay gibi kısa bir sürede 250 kişiye iş imkânı sunduklarını söyledi.

Çapacı, “Çok uzun yıllar klasik tabir edilen ticaret sektöründe hizmet verdim. Klasik ticarette her zaman riskler ile karşı karşıyasınız. Özellikle içinde bulunduğumuz pandemi döneminde gördük ki, klasik ticaret yapan yüzlerce sektör olumsuz etkilendi. Binlerce iş yeri kapandı. Belki de on binlercesi de ayakta kalabilme mücadelesi veriyor. Yine bu süreçte insanlar işsiz kaldı. Evlerine ekmek götüremez duruma geldi. Ben yaklaşık 10 ay önce Sağlığımı desteklemek için One More International ile tanıştım. İlk önce ürünlerini sağlık destek, vitamin amaçlı kullandık ve çok ciddi sonuçlar aldık. Daha sonra çevremizde sağlık desteğine ihtiyacı olan onlarca insana önermeye başladık. Önerdiğimiz insanlar ürünlerden sonuç alınca bize dönüşleri de olumlu olmaya başladı. İnsanlara önerdiğimiz ürünlerin Dünya Sağlık Örgütü ve T.C. Sağlık Bakanlığı onaylarının olması ilgiyi ve talebi de arttırdı.” dedi.

Özellikle pandemi döneminde insanlara hem sağlık, hem varlık anlamında çözüm olduklarını söyleyen One More International Nevşehir Bağımsız Distribütörü Asım Çapacı, “10 ay gibi kısa bir zamanda yaklaşık 250 kişiye gelir kapısı açtık.  Şu an Nevşehir’de One More Danışmanlık ve Eğitim ofisimiz ‘’Mavi Elma Yaşam Merkezi’’ resmi olarak hizmet vermeye başladı. Özellikle kendi işini kurmak para ve kariyer sahibi olmak isteyen her kesimden vatandaşımıza ücretsiz eğitim ve danışmanlık hizmeti vermekteyiz. Kendi işini kurmak ve kazanç elde etmek isteyen misafirlerimiz ile ilk önce bire bir görüşmeler yapıyoruz. Distribütörümüz olup İş Ortağımız olan Vatandaşlarımıza ücretsiz olarak sürekli eğitim ve danışmanlık hizmeti veriyoruz. Toplu eğitimlerimiz pandemi nedeni ile uzaktan online eğitim şeklinde devam ediyor. Eğitim alan misafirlerimiz günde yaklaşık 2 saat gibi kısa süre bu işe zaman ayırdıkları takdirde aylık asgari ücretin üzerinde bir gelir imkânına sahip oluyorlar. Distribütörlük alıp İş ortağımız olan bir kişi, yaklaşık 120 ülkeye E Ticaret sitemi ile mikro ihracat yapan ve 9 farklı noktadan gelir sağlayan bir sistemin parçası olmuş oluyor. Küçük sermaye ile büyük ve risksiz bir kazanç elde etmek One More International Bağımsız Distribütörlüğü ile artık çok kolay. Çalışma zamanınızı ve kazancınızı kendiniz belirleyebiliyorsunuz. Tavsiye etmek hiç bu kadar kazançlı olmamıştı. Başarmanın bedelini bir dönem ödemeyenler, başaramamanın bedelini bir ömür boyu ödüyorlar. ” diye konuştu.

İrtibat Asım Çapacı  0544 481 02 93