KREDİ KULLANIMINDA OLUMLU SİNYALLER

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifinden geçtiğimiz Ocak ayı içerisinde 34 esnaf ve sanatkara kredi imkanı sağlandı.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, 2012 yılının ilk ayında Kredi Kefalet Kooperatifinden 34 esnaf ve sanatkarın kredi kullandığını dikkat çekerken, söz konusu esnaf ve sanatkarlara 1 Milyon 211 bin 500 TL tutarında kredi kullandırıldığını belirtti.

Yılın ilk ayında genel itibariyle esnaf ve sanatkarın kredi kullanımına taleplerinin normal bir seviye de bulunduğunu belirten Ay, önümüzdeki aylarda Kooperatifin sunduğu kredi imkanlarından daha fazla sayıda esnaf ve sanatkarın yararlanmasını beklediklerini dile getirdi.

Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, geçtiğimiz yıla bakıldığında bir önceki yıla nazaran kredi oranında artışın göze çarptığını söyledi.

2011 Yılının genelinde Kredi Kefalet Kooperatifinden 277 esnaf ve sanatkarın 8 Milyon 485 bin lira tutarında kredi kullandığını belirten Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Kemal Ay, 2010 Yılında ise 286 esnaf ve sanatkarın 5 Milyon 932 bin lira tutarında kredi kullandığına dikkat çekti.