Yüksek Öğrenim Kredi ve Yurtlar Kurumu Genel Müdürlüğü, İl Müdürlükleri ve bağlı Yurt Müdürlüklerinde (ilçeler dâhil) çalıştırılmak üzere; “Kamu Kurum ve Kuruluşlarına İşçi Alınmasında Uygulanacak Usul ve Esaslar Hakkında Yönetmelik hükümleri” uyarınca güvenlik görevlisi, bakım onarım personeli, iklimlendirme görevlisi/kaloriferci ve temizlikçi meslek kolunda daimi süreli işçi ile temizlikçi meslek kolunda engelli ve eski hükümlü işçi alımı başvuruları sona erdi.

Nevşehir Çalışma ve İş Kurumu İl Müdürlüğü vatandaşların mağdur olamaması ve kendi imkânı ile başvuru yapamayan kişiler için idari izinli olunmasına rağmen arife günü de hizmet binasını açık tutarak vatandaşların başvurularını yapmasına yardımcı oldu.

Türkiye İş Kurumu Ankara Çankaya Hizmet Merkezi tarafından açılan ilanla Türkiye geneli 3000 kişi alınmak üzere başvurular tamamlandı.

Başvurusunu yapan adaylar için İŞKUR tarafından KYK’ye gönderilecek listede adı geçen adayların listesi, istenen belgeler ve teslim yeri, tarihleri ve diğer detaylar KYK resmi internet sayfası olan www.yurtkur.gsb.gov.tr adresi üzerinde ilan edilecek.

Adaylara ayrıca yazılı tebligat yapılmayacağı bildirilirken adayların başvuru sonuçlarını internet adresinden takip etmeleri istenildi.