Günlerden turizm.

Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Hüseyin Yayman Başkanlığında Nevşehir Valisi İlhami Aktaş, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, Nevşehir Belediye Başkanı Hasan Ünver, Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mazhar Bağlı, belediye başkanları ve turizmcilerin katıldığı ‘Kapadokya 2023 Turizm Çalıştayı´ Uçhisar beldesindeki Kapadokya Lodge Otel´de gerçekleştirildi.

Bir tarafa bakıyorum turizmciler, diğer tarafta sorunların olduğunu fakat gene de turizmin iyi olduğunu söyleyenler. Bütün bunların ışığında Kapadokya turizmine can katmaya çalışmaya devam etmek beceri ister.

Turizmciler ne diyor: Kapadokya turizmi bitti çok sıkıntı çekiyoruz, yurt dışından turist gelmiyor, istihdam yaratamıyoruz kısacası kazanamıyoruz diyor.

Oysa ki istatistikler tam tersini gösteriyor.

Hangisine inanmamız gerekiyor!!!

Bugün kü çalıştayda Kapadokya bölgesine gelen turist sayısının ne olduğu ve gelmeyen turistin gelmeme sebepleri tartışılmalıydı belkide !!!

Hep iyi yönlerini konuştuğumuz zaman çözüm bulamayacağımız kesindir. Dünyada alternatifi olmayan Kapadokya bir tane başka yok buna gerçekten sahip çıkabilecek miyiz ki?

Şimdi hep beraber elimizi uzatalım bakalım,

Kapadokya´mız  için,

Memleketimiz için,

Çocuklarımız için,

Siz ce elimizden tutmak için çabalayanlar olacak mı ?

Kapadokya yaşayacak mı ?

Kapadokya´yı yaşatabilecek miyiz ?

Halkıya, esnafıyla, turizmcisiyle hepimiz bekliyoruz

BİZE ELİNİZİ UZATACAK MISINIZ ?