Seçim çalışmalarını Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği) NESOB) Başkanı İsmail Ördü?yü ziyaret ederek devam ettiren Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, Nevşehirlilerin büyük bir ahde vefa örneği sergilediklerini söyledi.

AK Parti Nevşehir Milletvekilleri; Ahmet Erdal Feralan, Murat Göktürk, Ebubekir Gizligider, AK Parti İl Başkanı Kazım Sunar, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Salih Açıkgöz ve partili bir grup tarafından gerçekleştirilen ziyarette konuşan Nevşehir Belediye Başkanı ve AK Parti Nevşehir Belediye Başkan Adayı Hasan Ünver, pazaryeri ziyaretine ilişkin olarak NESOB Başkanı İsmail Ördü?ye izlenimleri aktardı.

Nevşehirlilerin yapılan her hizmette belediyenin yanında bulunduğunu dile getiren Ünver ?Nevşehir Belediyesi olarak ne zaman bir yatırıma başlasak her zaman Nevşehirli kardeşlerimi yanı başımızda bulduk.

Bugüne kadar büyük vefakârlık gördük. Siz vatandaşlara yeter ki bir karış gidin, onlar size koşarak geliyorlar. Böylesine vefakâr insanların hizmetkârlığında bulunmak bizleri oldukça mutlu ediyor, onun için Nevşehirli kardeşlerim her türlü hizmetin en iyisine layıktır.

Onların bu vefakârlıkları ile de her gittim yerde büyük bir övünç içerisinde söz ediyor ve bundan da ziyadesiyle mutlu oluyorum? dedi. NESOB Başkanı İsmail Ördü?de ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getirdi ve seçimde Ünver?e başarılar diledi. Haber: Erdal KESİCİ