AK Parti Nevşehir İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, beraberinde Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe ile birlikte Gülşehir İlçesini ziyaret etti.

İlk olarak Gülşehir İlçe Teşkilatını ziyaret eden AK Parti heyeti burada İlçe Başkanı Fatih Çiftçi ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. Teşkilat mensupları ile kısa bir istişare toplantısı gerçekleştiren AK Parti İL Başkanı Yanar ve Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe daha sonra cadde üzerindeki esnafları ziyaret etti. Vatandaşlarla tek tek tokalaşan AK parti heyeti esnaf ve vatandaşların taleplerini dinledi.

AK Parti İl Başkanı Yanar, seçimden seçime değil sık sık halkla bir araya geldiklerini belirterek; “Her zaman söylediğimiz gibi sıkmadık el girmedik gönül bırakmadan, seçimden seçime değil her zaman birlikteliğimizi devam ettirmek adına istişarelerimizde buluşuyoruz” dedi.

Açıkgöz de “İl Başkanımız Mustafa Rauf Yanar ile AK Parti Nevşehir Milletvekilleri olarak Gülşehir İlçe Başkanlığımızı ziyaret ediyoruz. Gülşehir’imizi cazibe merkezi haline getirmek için AK kadrolar olarak 16 yıldır çalışıyoruz. Gülşehir’imizin gelişmesi demek, Nevşehir’imizin büyümesi demektir. AK kadrolar olarak Gülşehir’de esnaflarımızı ziyaret ediyor; hemşerilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyoruz” dedi.