Gülşehir Belediyesinin Kurşunlu Cami Meydanı´nda başlatılacak dönüşüm çalışmasını içeren anket çalışması sonuçlandı.

Başkan Arısoy, “Bugüne kadar belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyduk. Saygıdeğer Gülşehir Halkımızın Kurşunlu Cami Meydanı anketimize de gösterdikleri ilgiden dolayı şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Gülşehir´i birlikte yönetme amacı içerisinde Kurşunlu Cami Meydanı´nın dönüşümünde de Gülşehir halkımızın fikirlerini önemsediklerine vurgu yapan Başkan Arısoy, “Katılımcı belediyeciliğin en güzel örneklerini ortaya koyduk. Bu güzel projemizde vatandaşlarımızın imzasını taşısın istedik. Anketimize katılım gösteren tüm hemşerilerime şükranlarımı sunuyorum” ifadelerini kullandı.

Anket çalışmasıyla ilgili detayları paylaşan Gülşehir Belediyesi Basın Yayın birimi, “Gülşehir Belediyesi kurumsal internet sayfası (www.gulsehir.bel.tr) üzerinden başlattığımız anket çalışmamızı tamamladık. 10 gün boyunca devam eden anketimize 07.11.2017 saat 18:00 itibarı ile 4 bin 262 kişi katılım göstermiştir. Ankette katılım gösteren vatandaşlarımızın %81.7 si Ay yıldız desenli ışıklı havuz olması yönünde karar vermişlerdir. Katılım gösteren tüm hemşerilerimize teşekkür ederiz” diye konuştu.