AK Parti hükümeti tarafından Gülşehir´e kazandırılan Devlet Hastanesi hizmete girmesinin ardından çevre düzenleme çalışmaları konusunda Gülşehir Belediyesi tarafından sadece seyirci kalınması ise dikkatlerden kaçmıyor.

Gülşehir halkının sağlıkta daha iyi ve güzel hizmet alması için yaptırılan Devlet Hastanesinin etrafında bulunan moloz ve çöp yığınlarının alınmaması Gülşehir Belediyesi´nin eleştirilmesine sebebiyet veriyor.

Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy´un belediye başkanlığını yaptığı ilçesinde bulunan molozları ve çöpleri bir Belediyenin asli görevi olduğunu unutmuş olmalı ki bu kirli görüntüye halen seyirci kalması büyük tepkilere neden oluyor.

İYİ Parti´nin İYİ Parti Türkiye´ye İyi Gelecek sloganının aksine İYİ Partili Gülşehir Belediye Başkanı Arısoy ise Gülşehir´de İYİ Parti´nin sloganına adeta atıfta bulunarak moloz ve çöp yığınlarına sadece seyirci kalarak burada ki moloz ve çöp yığınlarını aldırmaması İYİ Parti´nin sloganıyla ne kadar doğru orantılı takdir kamuoyunun olarak değerlendiriliyor.

 

/images/haberler/resimler/2018-1/22/1147432516696.jpg

 

/images/haberler/resimler/2018-1/22/1147539858816.jpg