Karacaşar yol düzenlemesi ve asfalt yapımının tamamlanmasının ardından yolun açılışı gerçekleştirildi. AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe’nin de katılımlarıyla gerçekleştirilen açılışta konuşan Başkan Çiftçi, verdikleri sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşadıklarını belirterek, Tuzköy Mahallesinin su sorununu ve Karacaşar Mahallesinin yolunu bir an önce çözüp hizmete sunduklarını belirtti. Desteklerinden dolayı AK Parti İl Başkanı Mustafa Rauf Yanar, AK Parti Nevşehir Milletvekilleri Mustafa Açıkgöz ve Yücel Menekşe, İl Özel İdare Genel Sekreter Vekili Ramazan Çiftçi ve İl Genel Meclis Başkanı Gürbüz Dinç’e plaket takdim ederek teşekkür etti.

Açılış töreni sonrasında milletvekilleri ve beraberindeki heyet ile birlikte Gülşehir’in sorunlu bölgelerini incelemeye geçen Başkan Fatih Çiftçi, Kızılırmak kenarında ve Sadabad Parkında yapacağı projeler hakkında bilgiler vererek, projelerin hayata geçirilmesi konusunda destek sözü aldı.

AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz; "Gülşehir Belediyemizin faaliyetleri hakkında yerinde bilgi ediniyoruz. AK kadrolarımızın, Gülşehir Belediye Başkanımız Fatih Çiftçi‘nin ve fedakâr çalışanlarımızın gayreti hemşerilerimiz adına bizleri mutlu ediyor. Fatih başkanıma, dolayısıyla Gülşehir’e desteklerimiz aralıksız devam edecek. Gönül Belediyeciliği ile kazanan Gülşehir oluyor, olmaya da devam edecek." dedi.