25 Mayıs Cuma günü Tuzköy 01 Haziran Cuma Karacaşar ve 8 Haziran Cuma Günü Gülşehir Merkezde toplu iftar programları düzenlenerek ramazan etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Gülşehir Belediyesi Ramazan ayında başlatılan ve vatandaşlar tarafından büyük ilgi gören ‘Ramazan Etkinlikleri´ programı Gülşehir Belediyesi tarafından geleneksel hale getirildi. Gülşehir Belediyesi, Ramazan ayı boyunca Belediye Düğün salonunda iftar sofrası kuracak.

Her yıl olduğu gibi bu ramazanın da Gülşehir´de çok güzel olacağını belirten Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, “Ramazan hazırlıklarımızı tamamladık. İlk olarak Zabıta Müdürlüğümüz ramazandan önce gıda kontrollerini yaparak vatandaşlarımızın daha temiz ve sağlıklı ortamlarda üretilen gıda mamullerini yemeleri için çalışmalarını tamamladı.

Başkan Arısoy Ramazan hazırlıkları ile ilgili konuşmasına şöyle devam etti; “Gülşehir Belediyesi olarak yaptığımız işlerin yanı sıra sosyal belediyecilik anlayışını hiçbir zaman unutmadık. Ramazan iftarlarımız bu yıl 25 Mayıs Cuma Günü Tuzköy ve 1 Haziran Cuma Günü Karacaşar mahallelerimizde de olacak. Başkan Arısoy Belediye Düğün salonunda kurulacak iftar soframıza hayır sahibi vatandaşlarımızın desteklerini bekliyoruz günlük 500 kişiye iftar hazırlanacak vatandaşlarımız gönül rahatlığı ile iftarlarını yapabilirler.

Bu Ramazan´da da titizlikle hazırladığımız programlarımıza, genç - yaşlı, kadın erkek bütün hemşerilerimizi davet ediyorum. Ramazan´ın manevi ikliminden bütün Gülşehir olarak nasiplenmemizi, Rabbimden niyaz ediyorum. Ramazanın İslam Alemi´ne ve tüm insanlığa hayırlar getirmesini Allah´tan niyaz ediyorum “dedi.