Gümüşkent Muhtarı Ömer Arun´un köylülerin desteğiyle yaptırdığı saat kulesinin açılışına Vali Mehmet Ceylan´ın yanı sıra, AK Parti Nevşehir Milletvekili Mustafa Açıkgöz, Gülşehir Kaymakamı Murat Ertekin, Gülşehir Belediye Başkanı Vahdi Arısoy, AK Parti İl Başkanı Mehmet Ali Tanrıver, bazı kurum amirleri ve köy halkı katıldı.

Saat kulesi ve taziye evinin açılışında konuşan Kaymakam Ertekin, Gümüşkent´te köylülerin daha iyi şartlarda yaşaması için çalıştıklarını belirterek, ilçemizin her köşesinde yaşayan halkımızın sıkıntısını gidermek için elimizden geleni yapıyoruz dedi.

Milletvekili Açıkgöz de, AK Parti hükümetinin köyleri de yaşanılabilir bir yer haline getirmek için çalıştığını söyledi. Son günlerde ülkeyi yasa boğan şehit haberlerine de değinen Açıkgöz, son günlerde şehit olan askerlerin üzüntüsünü hep birlikte yaşadıklarını belirterek, birliğimize ve dirliğimize uzanan eller hükümetimiz tarafından en kısa zamanda kıracaktır ve yok edilecektir. Allah bu ülkeye zeval vermesin dedi.

Vali Ceylan ise, iki eseri Gümüşkent´e kazandırdıkları için köy halkına ve muhtara teşekkür etti. Ceylan, Gümüşkent´e köy olmasından sonra hizmetin en iyi şekilde ulaşması için ciddiyetle ve kararlılıkla çalışmaya devam edeceğiz. Devletin imkanlarıyla inşallah bundan sonra da Gümüşkent gümüş gibi parlayacak dedi.

Konuşmaların ardından taziye evi ve saat kulesinin açılış kurdelesi Vali Ceylan, Milletvekili Açıkgöz, Kaymakam Ertekin ve AK Parti İl Başkanı Tanrıver tarafından kesildi.

Vali Ceylan daha Gülşehir ilçesinde yapımı devam eden 100 kişilik karma orta öğretim yurt inşaatında incelemelerde bulundu. Haber: Alpaslan Körükcü