MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Şengezer Kürk, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor.

Seçim çalışmalarına ara vermeden devam eden Kürk, 31 Mart 2019’da yapılacak olan Mahalli İdareler Seçimleri öncesi vatandaşlarla bir araya gelerek onların sorun ve isteklerini dinleyip projelerini anlatarak destek istedi.

Kürk; “Onlar ne yaptı nasıl yaptı ile değil biz neler yapacağız bu şehre neler katacağız sorusuna çözüm getireceğiz.  Eleştirilerle bir yere varamayız. Eleştiri yapmak geriye bakmaktır. Biz önümüze bakacağız. Çünkü şehrimiz geriye baka baka geride kaldı. Bizim zihniyetimiz de hep önümüze bakacağız. Birileri bir şeyler yapmış yanlış ya da doğru. Demek ki elinden gelen, tecrübesi, kapasitesi bu kadarmış demeliyiz. Atatürk’ün dediği gibi “yolunda yürüyen bir yolcunun yalnızca ufku görmesi kafi değildir. Mutlaka ufkun ötesini de görmesi ve bilmesi lazımdır” sözünü şiar edinerek yola çıktık. Bu şekilde de Gülşehir in ufkunu genişletmek için “ya el ele ya da ölüme” bu yolda yürüyeceğiz. Ama el ele yürümek tehditle baskıyla zorla taşımayla değil Gönülleri bir arada tutmakla olur. Allah yar ve yardımcımız olsun.” Dedi.