Sıralama 1. sıra Hilmi Ergene, 2.sıra Kemal Dayıoğlu ve 3. sıra Mehmet Arzuoğlu?ndan oluştu.

Gülşehir MHP diğer siyasi partilere ve sivil toplum örgütlerine demokrasi dersi verirken önce Belediye başkan adayını Gülşehir ilçesinde yaptığı 3 anket çalışması ile belirledi. MHP üyelerinin oyu ve MHP Gülşehir İlçe yönetim kurulunun gizli oyları ile hiç bir şaibeye yer vermeden Gülşehirli halkın ve partililerin istekleri doğrultusunda belirlendi.

Şimdi de il genel meclisi sıralaması partide yapılan sıralama seçimi ile belirledi. Yapılan oylamaya göre Hilmi Ergene %71`lik destekle 1.sıra il genel meclisi adayı, Kemal Dayıoğlu %48`lik destekle 2.sıra il genel meclisi adayı ve Mehmet Arzuoğlu %25`lik destekle 3. sıra il genel meclisi adayı oldu.

1.sıra adayı olan Hilmi Ergene yaptığı açıklamada; Gülşehir?de halkın kendilerine yüklediği vazifenin farkında olduklarını, Gülşehir`in ve Nevşehir`in sorunlarını çözüm önerilerini daha gür bir sesle dile getireceklerini, çözüm önerileri üreteceklerini belirterek, şuan ülkemizde yaşanan gelişmeleri çok yakından takip ediyoruz, yolsuzluk yapanlarla, hırsızlık yapanlar, torpilciler, adam kayırma yapanlar ile savcılar, bakanlar, teröristler, hainler hepsi birbirine karışmış durumda, bir anlam kargaşası ve kanıksama yaşamaktayız.

Milliyetçi bir bakış açısıyla, Milli ve manevi değerlerimizi koruyarak, ahlaksal yapımızı da muhafaza ederek, Kültürel birikimimizle, yeniliğe açık ama geleneksel yaşam biçimimizle bu ahlaksal ve siyasi çöküşe siz değerli hemşerilerimizin desteği ile dur diyeceğiz. Hepinize saygılarımı sunuyor, teşekkür ediyorum dedi. Haber: Erdal KESİCİ