MHP Gülşehir Belediye Başkan Adayı Şengezer Kürk’ün istişare toplantısına Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Öğretim Görevlisi Doç. Dr. Özden Taşğın konuşmacı olarak katıldı. Toplantıya 1000 kişi civarında katılım sağlandı.

Doç. Dr. Özden Taşğın, toplantıda yaptığı konuşmasında; “31 Mart seçimleri sadece belediye başkanı seçimi değildir. Şengezer Kürk’ün siyah plaka araba ile gezmesi için yapılan bir seçim değildir. 31 Mart seçimleri bir beka seçimidir. Nasıl bir beka, Gülşehir’in ayakta durmasının seçimidir. Karacaşar’ın Tuzköy’ün kurtuluşudur. Seçimden Seçime sizleri ziyaret edenlerden kurtuluştur. Ekmekleri için gurbette yaşayanların seçimidir. Ayağa kalkma seçimidir. Hollanda’da bakana saldıranlara karşı dimdik duruşun seçimidir. Beka sorunu Devletin bakanı için bedel ödeyenler ile çözülür.

Bu çatıyı yıktırmayacağız. Bu çatı yıkılırsa hepimiz altında kalırız. Sen-ben davası olmaz. Bu çatının yıkılmaması için bedenimizi siper edeceğiz. Bu çatının yıkılmaması için üç hilale oy vermeliyiz. Neden mi üç hilal. Çünkü bu üç hilal Malazgirt’te Alpaslan’ın Mührüdür, Kosova Sultan Murat’tır. Sultan Fatih’in İstanbul’u Fethidir. Ayasofya’daki Kılıç hakkımızdır.

Bu camia Gülşehir’e sahip çıkacaktır. Gülşehir’i parsel parsel satanlara gereken cevabı verme zamanıdır. Kırmadan dökmeden bu işi halledeceğiz” ifadelerine yer verdi.

MHP Gülşehir İlçe Başkanı Güray Çevirme ise konuşmasında; “Herkes geriyor, biz yumuşatacağız. Surat asmaya, küsmeye, küstürmeye değil; yüzleri güldürmeye, gönülleri fethetmeye geliyoruz. Şengezer Başkan Bu salona Millet Vekili Getirmedi, Bakan getirmedi. Parti Genel başkanı getirmedi. Sarılalım, Kucaklaşalım dedi. Bu salonu tıka basa doldurmuşsunuz. Gördüğüm kadarı ile 1000 civarı bir katılım var. Hepinizden teşekkür ediyorum. Allah’ın izniyle bu iş bitmiştir. 29 Mart 2019 Cuma Günü son istişare toplantımız olacaktır. Tüm Gülşehir i kucaklayacağız. Buradan tüm Gülşehirlileri davet ediyorum” dedi.