Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu (TGF) Genel Sekreteri Bayram Ekici, “15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü” dolayısıyla mesaj yayımladı.

Türk milletinin esareti asla kabul etmeyeceğini tüm dünyaya gösterdiğini kaydeden Ekici, “15 Temmuz gecesi vatanımızı, ülkemizi, milletimizi, demokrasimizi ve Cumhuriyetimizi yok etmek isteyen vatan hainlerine karşı canını veren şehitlerimizi ve gazilerimizi asla unutmayacağız.” dedi.

Ekici, şöyle devam etti: “Türkiye Cumhuriyetinin ve Türk milletinin bağımsızlığına göz dikmiş olan emperyalist güçlerin ve onun uşaklığını yapan FETÖ’nün 15 Temmuz’da Türkiye’yi ele geçirme planları milletimizin benzersiz vatan sevgisi sayesinde püskürtülmüştür. Milletimiz tarihi bir kez daha yazmıştır. 15 Temmuz milattır. Bütün dünyaya demokrasi ve tam bağımsızlık dersi verilmiştir. 15 Temmuz’da canı ve kanı pahasına bu toprakları ve bayrağımızı korumak için her türlü fedakârlığı yapan şehitlerimizi rahmetle, gazilerimizi de minnetle anıyorum.”