Bazı yatırımlarla ilgili inşaat çalışmalarının sürdüğünü, bazılarının ihale aşamasında bulunduğunu kaydeden İl Milli Eğitim Müdürü Osman Şimşek,

?Merkez ilçemizde Göre yolu üzerinde 24 derslikli, 200 öğrenci yurdu ve alt katı spor salonu olacak şekilde biri kız diğeri erkek AİHL, yine Göre yolu üzerine 32 derslikli özel projeli imam hatip ortaokul,

TOKİ bölgemizde 24 derslikli bir temel eğitim okulu ve ERAS bölgesinde ise 8 derslik ve özel eğitim bölümleri olan bir özel eğitim okulu, EML okulumuzun içine yine özel projeli 18 derslik ilgili bölümleri olan bir ek bina, Acıgöl ilçemizde Göre yolu üzerine yapacağımız özel projeli AİHL aynısını yani 24 derslikli, 200 öğrenci yurdu ve alt katı spor salonu olarak planlandı.

Bunların TOKİ bölgesindeki 24 derslikli temel eğitim okulu ile ERAS bölgesindeki 8 derslik ve özel eğitim bölümleri olan özel eğitim okulunun ihaleleri yapıldı.

Göre yolundaki 2 adet AİHL ile Acıgöl?deki AİHL ihalesi yapıldı, 32 derslikli İHO ihalesi ise bu ayın sonunda yapılacak.

EML bünyesinde ek 18 derslikli yapının proje ihalesi yapıldı. Proje bittiğinde ise ihale çıkılacak? açıklamalarında bulundu.