Cumhuriyet mahallesi muhtarlığı tarafından başlatılan kasabaya MOBESE kurulumu projesi için yurt içinde, yurt dışında bulunan tüm vatandaşlardan, daha güvenli bir Sulusaray için karınca kararınca tüm vatandaşlar yardıma davet ediliyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Sulusaray Belediye Başkanı Bayram Yılmaz, ?Yardım kampanyasındaki amacımız daha güvenli bir Sulusaray için kasabamızın giriş, çıkışları ve bazı mahalle aralarına güvenlik kamerası kurulumu projesi içindir.

Bu proje yüksek maliyet gerektirdiği için Muhtarlığımızın ekonomik imkânları bu sistemi kurmak için yetersiz kalmasından dolayı tüm vatandaşlarımızı Allah rızası için yardım etmeye davet ediyoruz.

Kampanyamızdan toplanılan rakam projemizin kurulmasına yetersiz kaldığı takdirde, kalan miktarı Sulusaray belediye başkanlığı karşılayacak. Kasabamızın 3 ana girişine ve tespit edilen bazı mahalle aralarına 7/24 kayıt yapabilecek gece görüşlü tek merkezden izlenebilecek şekilde   güvenlik kamera sistemi kurulacaktır.

Kamera sayısı minimum 5 olmak üzere Elinizdeki bütçeye ve toplanılan yardım miktarına göre kamera sayısı arttırılabilecek. Bu proje tüm Sulusaraylı vatandaşlarımızın yararına olacaktır.

Sulusaray da yaşamıyor olsa bile neredeyse  her vatandaşın kasabamızda bir evi, malı, mülkü bulunmaktadır. Artık kimse kasabadan ayrıldığı takdirde evi, malı, mülkü için endişelenmesine gerek kalmayacak? dedi.