AK Parti Çat Belediye Başkan adayı İbrahim Ertürk, beraberindeki belediye meclis üyesi adaylarından oluşan heyetle Muşkara Haber Gazetesi’ni ziyaret ederek Simtel Ofset Matbaa sahibi Tevfik Ekici ile görüştü.

Ertürk, Çat Kasabası’nın sorunlarının çözümü için neler yapılması gerektiğini çok iyi bildiğini belirterek, 31 Mart’tan sonra Çat’da her şeyin çok güzel olacağını söyledi.

Başkan Adayı Ertürk açıklamasında “Hazırladığımız projelerle Çat Kasabası’nı çok üst sıralara taşımayı hedefliyoruz” dedi. Ertürk, Çat Kasabasına yapılacak her türlü hizmetin herkesten fikir alınarak yapılacağını ifade etti. Çat Belediye Başkan Adayı İbrahim Ertürk seçilmesi halinde gerçekleştirmek istediği projelerle ilgili ise Çat-Nevşehir yolunun genişletilmesi, Kulaklı- Ortakepez arasındaki yolun hizmete açılması, Gözkayası yolunun yapılması,

Sulama kop giden yolun açılması, özlerimize damlama sulama yapılması, Güneş enerji panellerinin kurulması, Doğal soğuk hava depolarının yapılması, Bilgisayarlı kantar yapılması, yeni düğün salonu yapılması, toplantı salonu yapılması, Yeni Camii yapılması, Yeni belediye binası yapılması,

Çat-vadisi arıtma tesisi, morg yapılması, eğitime gerekli tam desteğin verilmesi, pazar yeri yapımı, Gülşehir yolunun genişletilmesi, yeni içme suyu kuyularının açılması, Belediye otobüsü hakkında yaşanan sıkıntıların giderilmesi, taziye çadırı alınması, arazilerdeki çeşmelerin faal hale getirilmesi, arazi yollarının düzenlenmesi, yüksek sistem bağcılık ve seracılık sistemlerinin, projelerinin geliştirilmesi, hayvancılık kooperatifinin kurulması ve TOKİ işbirliği ile toplu konut yapılması olarak açıkladı.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Simtel Ofset Matbaa Sahibi Tevfik Ekici de Başkan adayı Ertürk’e yerel seçimlerde başarılar diledi ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.