AK Parti Kadın Kolları Başkanı Nihal Kutlar, beraberindeki yönetim kurulu üyeleriyle birlikte Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti (NGC) Başkanı Bayram Ekici´yi ziyaret etti. Ziyarette NGC Yönetim Kuru üyeleri Selma Küçükgül, Ali Çamur ve Bülent Hezenci de hazır bulundu.

Gazetecilerin gününü kutlayan AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Kutlar, gazetecilere çalışmalarında başarılar diledi.

Gazetecilerin çok önemli bir görevi yerine getirdiğini kaydeden Kutlar, gece gündüz demeden haber peşinde koşan ve halkı doğru bilgilendirmeye çalışan gazetecilerin halkın gözünde hak ettikleri desteği gördüğünü söyledi.

Mesleğini layıkıyla yapan gazetecilerin her zaman takdir edildiğini belirten Kutlar, “Milli birlik ve beraberliğe destek veren, halkı bölmeye çalışmak yerine kenetleyen ve ayrımcılık yapmayan gazetecilere teşekkür ediyorum.” dedi.

NGC Başkanı Ekici de ziyaretlerinden dolayı AK Parti Kadın Kollarına teşekkür etti. Ekici, “Bizler her zaman ülkemizin menfaatlerini düşünen insanlarız. Ülkemizin ve şehrimizin gelişmesine destek vermek bizim en başta gelen görevimiz. Şehirdeki olumlu gelişmeleri nasıl takdir ediyorsak olumsuzlukları da göstererek ilgilileri uyarıyoruz.” diye konuştu. Haber: Alpaslan Körükcü