?İnsan alın terinin ve üzerinden elde edilen kazancın en büyük değerlerden biri kabul edildiği kutlu bir medeniyet anlayışının yeşerdiği Anadolu toprakları üzerinde,

bedenen madden ve zihnen manen üretim yapanlar başta olmak üzere dünyadaki tüm çalışanların 1 Mayıs İşçi Bayramını kutluyoruz.

Çalışanların alın teri korumadan emeğinin karşılığı olan ücretlerini hakkaniyete uygun, sömürüden uzak bir mahiyette alacağı günlerin özlemini duyduğumuzu ifade etmek istiyoruz.

Küreselleşmenin her geçen gün daha ağır koşullar oluşturduğu çalışma hayatına, bir de örgütlenmenin önüne çıkarılan zorluklar eklendiğinde sendikal faaliyetlerin hem ne kadar zor, hem de ne kadar gerekli olduğu bir kez daha anlaşılmaktadır.

Bedenen ve zihnen üretim yaparak ülkemizin kalkınması noktasında katma değer üreten çalışanların, hem çalışma ortam ve koşullarının, hem de ücret ve özlük haklarının ortaya koydukları gayret ve emekle doğru orantılı olması için lazım gelen çalışmaların yapılması gerektiğinin altını kalın çizgilerle çiziyoruz.

Bu duygu ve düşüncelerle kutladığımız 1 Mayıs İsçi Bayramının arzu ettiğimiz çalışmaların yapılmasına vesile olması dileğiyle tüm çalışanların bayramını kutluyoruz.? Haber: Ali ÇAMUR