Altınyıldız İlköğretim Kurumunda Öğretmenler Günü düzenlenen etkinlikle kutlandı.

Altınyıldız´dan yapılan açıklamada:  Altınyıldız İlköğretim Kurumunda öğretmenler için hazırlanan pastanın kesilmesinin ardından Kurum Müdürü Mehmet Eravcı öğretmenlere günün anısına hediyelerini takdim etti. Daha sonrasında 7.sınıf öğrencilerimizin hazırladığı programla şenlenen öğretmenlerimiz mutlu bir öğretmenler günü geçirmenin keyfini yaşadılar.

Düzenlenen programda saygı duruşu ve İstiklal Marşının ardından Sınıf öğretmeni Cumhur Demirsoy  günün anlam ve önemini belirten bir konuşma yaptı. Öğrencilerimizin hazırlamış olduğu Senden Öğrendim Öğretmenim adlı oratoryonun ardından şiirler okundu ve Sınav konulu tiyatro öğrenciler tarafından sergilendi. Ardından 7.sınıf öğrencilerimizin korosuyla ve kendilerinin yazdıkları şarkılarla devam eden programımızda öğretmenlerimizin Eren Özhan´ın şarkılarıyla şenlenmesiyle programımız son buldu.

Programımız hazırlanmasında emeği geçen öğretmenlerimize 7.sınıf öğrencilerimize, bizleri yalnız bırakmayıp programa katılan velilerimize teşekkür ediyoruz.

Ürünü insan olan ve insanlık tarihinin en önemli mesleği olduğunu düşündüğümüz öğretmenlik aslında ülkemizin geleceğidir. Öğrencilerine vatan sevgisini, doğruyu ve diğer önemli değerleri öğreten öğretmenlerdir. Bu değerleri öğrencilerimize katan öğretmenlerimizin  ve tüm öğretmenlerin gününü kutluyor, saygı, sevgi ve şükran duygularımızı sunuyoruz ifadelerine yer verildi.