Karaca açıklamasında şu ifadeleri kullandı. ?2014 yerel seçimlerinde, Tatlarin beldemizde daha güzel bir belediyecilik anlayışı için çıktığımız yolda,

bugüne kadar bizlerden desteklerini esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Nevşehir Merkez İl, Merkez İlçe, Acıgöl İlçe ve Tatlarin Belde teşkilatı ve teşkilat üyelerimize, hemşerilerimize, dostlarımıza ve siz değerli basın mensuplarına teşekkür eder sevgi ve saygılarımı sunarım.

Aday adaylığı sürecince diğer aday adayı arkadaşlarımızla beraber el ele, gönül gönüle seviyeli bir rekabet yaşadık. Bizler bu yola koltuk sevdası için değil, çalışmak ve üretmek için çıktık.

Bu sebeple adayımız kim olursa olsun adayımızın arkasında durmak hem karakterimiz hem de benimsemiş olduğumuz kutlu davanın birinci kuralındandır.

Aday adaylığımın başından beri ifade ettiğim gibi; hiç bir zaman dik duruşumdan taviz vermeyecek ve adayımızın arkasında olacağım.

Aramıza nifak tohumu ekmeye çalışanlara da hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz.

Tatlarin beldesi için aday olarak açıklanan Ercan Selvi kardeşime başarılar diliyorum.

Şahsım adına, beldemizde seçim çalışmalarında adayımızın yanında olacağım. Buradan tüm il, ilçe ve belde adaylarımızı kutlarken başarılar diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.? Haber: Ali ÇAMUR