31 Mart 2019 tarihinde yapılacak mahalli idareler ve yerel seçimleri kapsamında Belediye Başkan adayları çalışmalarını sürdürüyor.

Seçim çalışmaları kapsamında kamu kurumları, sivil toplum kuruluşları ve esnaflarla bir araya gelerek projelerini ve belediye başkanı seçildiği takdirde Nevşehir’e kazandırmak istediği çalışmalarını anlatan Milliyetçi Hareket Partisi MHP Nevşehir Belediye Başkan adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, spora ve futbola verdiği önemi göstererek Nevşehirspor taraftar guruplarıyla bir araya gelip sohbet etti.

MHP Nevşehir eski milletvekili Mehmet Varol, MHP Belediye Meclis üyesi Adnan Ülger, Nevşehirspor Taraftarları Derneği Başkanı Mustafa Şekerli ve 150 kişiden oluşan taraftar gurubunun katıldığı sohbette Dernek Başkanı Mustafa Şekerli açılış konuşması yaparak katılımcıları selamladı.

MHP Nevşehir eski Milletvekili Mehmet Varol’da davetten dolayı Nevşehirspor Taraftarlar Dernek Başkanı Mustafa Şekerli ve gurup üyelerine teşekkür etti ve Nevşehir Belediyespor kulübünü önemsediklerini ifade etti.

Nevşehir’de futbolun ve Nevşehir Belediyesporun toplumun birleştirici gücü noktasında şehrin en önemli dinamiklerinden birisi olduğunu söyleyen Varol, Nevşehir Belediyespor kulübüne 3. Ligde başarılar diledi.

Nevşehir Belediyespor ve taraftarlarına her zaman sahip çıkacaklarını söyleyen MHP Nevşehir Belediye Başkan Adayı Prof. Dr. Filiz Kılıç, geçmiş dönem kendisinin de atletizm sporuyla uğraştığını ve 31 yıllık hoca olduğunu ifade ederek kendisine yöneltilen sorulara cevap verdi.

Rektörlüğü döneminde profesyonel basketbol takımı ile ilin spor kültürüne büyük katkı sağladıklarını belirten Kılıç, rektörlük döneminde üniversitenin imkanlarıyla Nevşehirspora destek olmaya çalıştıklarını belirtti.

Nevşehir Belediyespor kulübünün belediye imkanları doğrultusunda her zaman yanında olacaklarını söyleyen Başkan Adayı Kılıç ilimize spor tesisleri kazandırarak hem alt yapıya önem vereceklerini hemde sporun gelişimine ve spor kültürünün daha da artmasına katkı sağlayacak projeler yapacaklarını söyledi.

Taraftarlar Derneği üyeleri ile soru cevap eşliğinde geçen sohbet toplantısı oldukça samimi ve sıcak bir ortamda gerçekleştirildi.