Ramazan Ayı münasebetiyle mesaj yayınlayan Uçhisar Belediye Başkanı Ali Karaaslan şunları belirtti; 

?11 ayın sultanı Ramazan ayı, manevi duyguların en üst düzeye ulaştığı ve insanlar arasında kardeşliğin ve paylaşımın pekiştiği bir mübarek ayımızdır.

Ramazan ayı süresince ihtiyaç sahiplerine erzak yardımında bulunacağız.

Ayrıca, yemeğini pişiremeyecek durumda olan hasta ve yaşlılarımızın da Ramazan ayı boyunca yemeklerini ekiplerimiz aracılığıyla evlerine kadar bırakacağız.?

İ
nsanların hem ibadetlerini daha yoğun bir şekilde yerine getirdiği, hem de aç ve yoksulların halini iyi anlayarak daha çok yardım elinin uzandığı bu mübarek ayda,

v
atandaşlarımızın huzur ve güven içinde olmaları için belediyece çeşitli tedbirler alındığını da belirten Karaaslan açıklamasının devamında ?Ramazan ayı süresince vatandaşların mağdur olmaması için tüm önlemler alındı.

Amacımız, vatandaşlarımızın gönül rahatlığı içinde huzurlu şekilde Ramazan ayını geçirmeleridir. Ramazan ayı içinde geleneksel kültürümüzün örneklerinin sergileneceği çeşitli etkinliklerle dolu bir program hazırlığı içindeyiz.

Başkan Karaaslan, Ramazan ayının tüm İslam âlemine ve kasaba halkına hayırlar getirmesini diledi. Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ