Düzenlenen seminere gönüllü eğitmen ve DoubleTree By Hilton Yiyecek ve İçecek Operasyon Müdürü Özkan Bikiş?i konuşmacı olarak konuk edildi. 



Üniversite İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi (İİBF) Kerim Bilgin Konferans Salonunda düzenlenen seminere; Üniversite Semra ve Vefa Küçük Sağlık Yüksekokulu Müdürü Prof. Dr. Nimet Karataş, Turizm Fakültesi Dekanı V. Prof. Dr. Zeynep Aslan, Turizm İşletmeciliği ve Otelcilik Bölüm Başkanı Doç. Dr. Hakan Vahit Erkutlu, Uluslararası İlişkiler Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. İlhan Güllü, İİBF öğretim üyelerinden Yrd. Doç. Dr. Şükran Güngör Tanç ve öğrenciler katıldı.

Öğrenci koçluğu, sistem liderliği, takım ruhu, hızlı okuma ve anlama teknikleri gibi konularda eğitimler veren Özkan Bikiş, beden dilinin nasıl kullanılacağı ve iletişimin hangi yollarla sağlanırsa daha etkili olacağı gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi. Öğrencilerin hem iletişim hakkında önemli ipuçları yakalama,  hem de iletişim becerilerini bir adım daha öteye taşıma fırsatı bulduğu seminer sonunda, Bikiş?e teşekkür belgesi takdim edildi. Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ