NEVŞEHİR (MHA) Kapadokya Rumeli Mübadilleri Derneği (KARUMDER) Başkanı Serkan Sonradan bulan ve Yönetim Kurulu üyeleri Nevşehir Gazeteciler Cemiyetini ziyaret etti.

Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, Yönetim Kurulu Üyeleri Mustafa Sertbakan ile Ali Çamur tarafından karşılanan Kapadokya Rumeli Mübadilleri Derneği Başkanı ve beraberindeki heyet Gazeteciler Cemiyeti yönetimine görevlerinde başarılar diledi.

KARUMDER Başkanı Serkan Sonradanbulan, 2013 Yılında kurulan ve kurulduğu günden itibaren ilimizdeki mübadil sayısının belirlenmesi konusunda da çalışmalar yapan derneğin ilimizde ve belgede mübadil kültürünün gelişmesi, tanıtılması için çaba sarf ettiğine dikkat çekti.

Bu çalışmaların kamuoyuna duyurulmasında Nevşehir basın ve yayın kuruluşlarının desteğine ihtiyaç duyduklarını da kaydeden KARUMDER Başkanı Sonradanbulan, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine de başarılar temennisinde bulundu.

Kapadokya Rumeli Mübadilleri Derneği Yönetiminin ziyaretinden memnun olduklarını ifade eden Cemiyet Başkanı Bayram Ekici, derneğin faaliyetlerini kamuoyuna duyurulmasında destek olacaklarını dile getirdi.