Başkan Taşğın ?İlk öğretmenimiz, yol göstericimiz, yılmaz koruyucumuz, büyük destekçimiz ve yaşamdaki en önemli hazinemiz olan annelerimiz, sevgilerin en yücesine, mutlulukların en güzeline layıktır.

Sevgili Peygamberimizin "Cennet Anaların Ayakları Altındadır" Hadisi Şerifi ile önemi bir kat daha artan değerli annelerimize ne kadar saygı, sevgi ve hürmet, onlara ne derece hizmet etsek asla yeterli gelmez.

Sevginin en büyük kaynağı, sınırsız hoşgörü karşılıksız emek ve inanılmaz özveriyle, bizleri dünyaya getiren ve en iyi biçimde yetiştirilmemizi sağlayan annemizdir.

Onları belirli günlerde değil, hayatımız boyunca sevgi saygı ve içtenlikle kucaklamalı, emeklerinin boşa gitmediğini gösterecek sorumlu bir yaşam sürmeli, bizlerde çocuklarımıza aynı yüce değerleri aktarabilmeliyiz.

Fedakârlığı ve karşılıksız sevgisiyle yüreklerde taht kuran dünyayı sevgi ile yoğuran ve anlamlı kılan, hayatımızın en büyük güzelliği annelerimizin,

başta bu vatan toprakları için evlatlarını şehit ve gazi vermiş annelerimiz olmak üzere, çocuklarını Türk-İslam değerleri üzerine yetiştirmiş, vatanın, milletin bütünlüğünden ve birliğinden olan bütün annelerin anneler günü`nü kutluyor,  saygı ve sevgilerimi sunuyorum? diye konuştu. Haber: Erdal KESİCİ