Nevşehir Valisi Mehmet Ceylan, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı dolayısıyla Dedeman Otel´de resepsiyon verdi.

 Resepsiyona MHP Milletvekili Mehmet Varol, İl Garnizon Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Metin Alkaya ve eşi, Cumhuriyet Başsavcısı Adnan Tosun ve eşi, vali yardımcıları ve eşleri, kaymakamlar ve eşleri, İl Emniyet Müdürü Metin Kalayoğlu, Nevşehir Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Bayram Ekici, siyasi parti il başkanları, şehit aileleri, gaziler, çok sayıda sivil toplum kuruluşu temsilcisi ve gazeteciler katıldı.

Vali Ceylan ve eşi, misafirleri salonun giriş kapısında karşılayarak hoş geldiniz dedi. Çeşitli ikramların yapıldığı resepsiyonda üzerinde ‘Türkiye Cumhuriyeti´nin 92. yılı kutlu olsun´ yazılı pasta Vali Ceylan ve eşi tarafından kesildi.

Burada bir konuşma yapan Vali Ceylan, “Çok zor şartlarda ve büyük bir özverili ile atalarımızın ve şehitlerimizin bize emanet ettiği Türkiye Cumhuriyeti Devleti nice yüzyıllar dünyada sözü ve güvenilirliği ile yaşamaya devam edecek” dedi.

Türkiye Cumhuriyeti´nin hak ettiği yere taşımak için ellerinden gelen gayreti göstereceklerini altını çizen Ceylan, şunları söyledi: “Hak ettiği yerde hak ettiği ölçüde temsil edilecek bir Türkiye Cumhuriyeti´ni bizden sonraki nesillere bizden önceki nesillerden teslim adlığımız gibi teslim etmek için gayret sarf edeceğiz. Gelişmek için ilerlemek için, Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk´ün belirttiği gibi muasır medeniyetler seviyesine çıkarmak için gayret edip inşallah hak ettiği ve layık olduğu yerde Türkiye Cumhuriyeti´nin bulunması için çaba sarf edeceğiz. Topraklarımızda kötü emelleri olan, hıyanet içerisinde olanlara da hiçbir zaman fırsat vermeyeceğiz. Bunun için bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da birlik, beraberlik ve kardeşlik içerisinde mücadelemizi devam ettireceğiz. Bu konuda hiç kimsenin şüphesi olmasın.

Biz Nevşehir olarak da ideal projelerle gelecek için, Nevşehir´in hem turizmde hem sanayide hem de tarımda hak ettiği yerde gelmesi için, halkın hizmetlerden in iyi şekilde yararlandığı bir şehir için gayret sarf edeceğiz.” Haber: Alpaslan Körükcü