Ak parti 2023 vizyonu kapsamında çalışmalar yürüten ve Nar Kasabasının geleceği için farkındalık yaratan projeler üreten Nar Kasabası Belediye Başkan aday adayı Yasin Ölmez, ?Türkiye, tarihinde böyle bir vizyona sahip olmamıştı. Hedef 2023 demek dünyada başa oynamak demektir.
 
Böyle bir davada hep birlikte el ele olmalıyız. Belirlenmiş bu hedefler içinde biz yerelde neler yapabiliriz. Yerel dinamiklerimizi nasıl kullana biliriz? diye konuştu. Eğitimci Yasin Ölmez açıklamasının devamında ?Bu amaç doğrultusunda; hedefimiz bayanlarımızın ve gençlerimizin üretim ve sosyal alanda ki varlığını maksimize etmektir.

Bu üretimde, bu alanda bende varım diyen herkese kapımız açıktır. Kasabamızda bir katma değer oluşturmak istiyoruz. Ekibimizin ve kasaba gençlerimizin samimiyetinin farkındayız. Nar kasabasında unutulmuş her türlü açılımda varız? dedi.

Ölmez; bayanlar ve sosyal alan açılımı kapsamında Kapadokya Bölgesi Yöresel ürün ve el işi üretim merkezi, Bayan üreticiler kooperatifi, Köy evi projesi ve yerli turizm politikası uygulanarak Nar Kasabası?nın kalkınacağını ve kurumsal bir kimlikle yarınlara yürüyeceklerini söyledi.

Eğitimci başkan aday adayı Yasin Ölmez, birbirinden ilginç ve Nar Kasabasının çehresini baştan sona değiştirecek farklılık yaratan projeleriyle farklılığını ortaya koymaya devam ediyor.
Haber: Esma ÖNCÜL