Gülşehir MHP binasında gerçekleşen aday tanıtım toplantısına katılan Milliyetçi Hareket Partisi İl başkanı Göksel Taşçı yaptığı konuşmada 3 aydır yaptıkları hassas çalışmalar sonucu, bütün kriterleri değerlendirerek seçimlere Vahdi Arısoy?la katılacaklarını belirtti.

30 Mart 2014?te yapılacak yerel seçimlerde Gülşehir tekrar Milliyetçi Hareket Partisi ile yola devam edecek diyen Göksel Taşçı, ``Adayımız vatanımıza Milletimize ve Gülşehir`e hayırlı uğurlu olsun`` dedi.

MHP İlçe Başkanı Abdullah Ergen konuya dair yaptığı açıklamada ?Bugün buraya 30 Mart 2014 de yapılacak yerel seçimlerde partimizin belediye başkan adayını açıklamak ve değerli belediye başkan adayımızı sizlere tanıtmak için toplanmış bulunmaktayız.

Bugüne kadar 4 arkadaşımız Gülşehir Belediye Başkan aday adaylığı için partimize müracaat etmiştir.

Bu dört arkadaşımız MHP için çok değerli insanlardı. Ancak seçim yarışının kazanan tek olduğu için yaptığımız titiz çalışmaların sonucunda Vahdi Bey?in belediye başkan adayımız olması gerektiği sonucuna ulaştık.

Yapmış olduğumuz temayül ve anket çalışmaları sonucunda 1.çıkan adayımız Vahdi Arısoy bey olmuştur.

Yaptırmış olduğumuz anket ve temayül yoklamalarından bahsetmek gerekirse birincisi yaklaşık 900 kişiye ulaştığımız bunlardan 100 kişi Karacaşar kasabası, 100 kişi Tuzköy kasabası 700 kişi ilçe merkezinde yüz yüze yapılan anketin sonucunda Vahdi bey 1. çıkmıştır.

2.si 135 üyemizle yaptığımız anket çalışmasında üyelerimizin ezici çoğunlukla istediği aday Vahdi Arısoy olmuştur.

3.sü MHP Gülşehir İlçe yönetiminde yapmış olduğumuz oylamada Vahdi Arısoy beyefendi oy çoğunluğu ile yine 1. çıkmıştır.
 
4.sü peyderpey yaptırdığımız anket çalışmaları ve ilçe merkezinde kanaat önderleri ile yaptığımız çalışmalar, mahalle sakinleri, esnaflar, partililerimiz, Gülşehir halkının istediği aday Vahdi Arısoy olmuştur.

Tüm bu çalışmalar neticesinde demokratik gelişmeler ışığında gayet şeffaf Milliyetçi Hareket Partisine yakışır bir olgunluk içerisinde Gülşehir?imizi daha modern daha yaşanılabilir bir şehir haline getirebilecek; kaybolan, çalınan 5 yılımızı da tamir edebilecek Gülşehirlinin bize işaret ettiği aday Vahdi Arısoy olmuştur.

Aday tespitlerimizi en demokratik şekilde yaptık. Herkes hür iradesi ile tercihini yaptı.

Başkaları gibi kişilerin vicdanını baskı altına almayı hiç düşünmedik ve düşünmeyeceğiz çünkü bizler kişisel menfaatler içinde olmadık. Önce ilçemizi sonrada partimizin menfaatlerini ön planda tuttuk bundan sonraki çalışmalarımız da hep ilçemiz için olacaktır.
 
Adayımız ile birlikte şirin Gülşehir?i daha iyiye daha ileriye nasıl götürürüz çalışmasını yapacağız. Bunu en iyi MHP nin yapacağına inanıyor, hepinizi saygı ile selamlıyorum.
 
Allah yolumuzu açık etsin. Basın açıklaması ve iletişim kanallarımızı kullanarak projelerimizi tek tek açıklayacağız. Sanırım Vahdi Arısoy Gülşehir için gerçekleştireceği projelerin bir kısmını bizlere açıklayacaktır.

Önümüzdeki seçimlerin ülkemiz ve ilçemiz için önemi çok büyüktür.

Çünkü Türk milletinin üzerinde oynanan sinsi oyunlar bu seçimlerin sonucuna göre şekillenecektir. Partimiz bu işin bilincinde olarak çalışmalarını sürdürmektedir? dedi. Haber: Erdal KESİCİ