Ocak ayından itibaren Mart ayı sonuna kadar 23 Esnaf ve Sanatkar odasında gerçekleştirilen odaların genel kurullarının sonuncusu olan Fırıncılar Odası Genel Kurulu Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanlığı Toplantı salonunda yapıldı.

Genel Kurula Nevşehir Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birlik Başkanı İsmail Ördü?nün yanı sıra, Berber ve Kuaförler Odası Başkanı Cengiz Taşhan, Nevşehir Sebzeciler, Meyveciler ve Seyyar Pazarcılar Odası Başkanı Selim Özmen,

Nevşehir Karoserciler, Marangozlar ve Ağaç İşleri Odası Başkanı Ramazan Vedat Korkmaz, Nevşehir Terziler Odası Başkanı Habil Demirbilek, Gıda, Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Okan Yılmaz, Gümrük ve Ticaret İl Müdürü Tuncer Başbozkurt ile oda üyeleri katıldı.

Yapılan genel kurul sonrasında Nevşehir Fırıncılar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığına Ünsal Ağmaz seçildi. Tek liste ile seçime giren Ağmaz?ın yönetiminde;

Mustafa Dipici, Salim Erdoğan, Bekir Duru, Uğur Yorulmazer, Orhan Düz ve Mustafa Çöksoylu isimleri yer aldı. Odanın yeni denetim kurulu üyeleri ise; İsmail Kaynar, Dilek Salgın ve Turgut Ceran?dan oluştu.