Milliyetçi Hareket Partisinin Ülkenin gerçeklerine, geleceğine ve geçmişine sahip çıkan siyasi parti olduğunu belirten MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Mustafa Uğur, Kapadokya FM Radyosunda Gazeteci Ali Çamur?un hazırlayıp sunduğu Haber Panorama isimli programına canlı telefon bağlantısı ile katıldı.

Programda aday adaylığı konusundaki ilk düşüncelerini anlatan MHP Nevşehir Milletvekili aday adayı Mustafa Uğur, ?16 Yıllık sendikal mücadelemizde de hep dile getirdik. Ülkemiz AKP iktidarları döneminde öz kimliğini kaybetti. Bu dönemde Ülkemiz şu ana kadar hiç olmadığı kadar yıprandı, yıpratıldı.

Milliyetçi Hareket Partisinde sadece Nevşehir?de 10?un üzerinde aday adayının olması AKP?ye ülke insanımızın duyduğu tepkinin de bir göstergesi. Bu kadar insan neden Milletvekilliği aday adaylığı için mücadele veriyor derseniz bunun altında AKP?ye duyulan tepkinin doruk noktaya ulaştığını görmemek mümkün değil. Bütün aday adayı arkadaşlarıma memlekete hizmet yolunda çıktıkları bu yolda başarılar diliyorum? diye konuştu.