Kayseri`nin Pınarbaşı ilçesinde Kurban Bayramı`nın 4. günü meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 4 kişiden baba ve oğulun cenazesi, Nevşehir`de toprağa verildi.

Karahalka Mahallesi yakınlarında meydana gelen trafik kazasında yaşamını yitiren Yusuf Erden (45) ve oğlu Melikşah Üniversitesi Hukuk Fakültesi birinci sınıf öğrencisi Mustafa Erden`in (20) cenazesi, Alibey Camisi`nde kılınan cenaze namazının ardından Kaldırım Mezarlığı`na defnedildi.

Cenaze törenine, Erden`in yakınları ve arkadaşları ile Melikşah Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmut Mat ve öğretim üyeleri katıldı.

Rektör Mat, Erden`in hazırlık eğitiminin ardından bu yıl birinci sınıfa geçtiğini söyledi.

Üniversite olarak üzgün olduklarını ifade eden Mat, "Genç, çalışkan ve başarılı bir öğrencimizdi. Onu böyle bir trafik kazasında kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyoruz.

Üniversite olarak üzüntümüz, acımız büyük. Aynı şekilde ailesinin fertlerini de bu elim kazada kaybetmesi üzüntümüzü bir kat daha arttırdı" dedi.

Yusuf Erden`in kullandığı 38 DA 544 plakalı otomobil, Karahalka Mahallesi yakınlarında devrilmişti.

Kazada, sürücü Erden ile eşi Sultan, kızı Tuğba ve oğlu Mustafa Erden hayatını kaybetmiş, Zeynep Erden ise yaralanmıştı.
HABER: Alpaslan Körükcü