TFF 3. Lig 1. Gurupta mücadele edecek olan Nevşehir Belediyespor ile Spor Toto BAL liginde ilimizi temsil edecek olan Kapadokya Göremespor takımlarını ziyaret ederek 2018 – 2019 sezonunda başarılar dileyen Nevşehir ASKF Yönetim kurulu üyeleri ve Türkiye Futbol Federasyonu TFF Nevşehir İl Temsilcisi kulüp başkanlarına, teknik sorumlulara ve takım kaptanlarına çiçek takdim ederek baklava ikramında bulundular.

Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı, Genel Sekreter M. Oktay Avcı, Başkan yardımcıları Bayram Ekici ve Mehmet Hemit, yönetim kurulu üyeleri Şenol Ünal, Ahmet Ceylan ve Hasan Hüseyin Çiner ile Türkiye Futbol Federasyonu TFF Nevşehir İl Temsilcisi Mehmet Tolga Karaca’dan oluşan üyeler ilimizi temsil edecek olan kulüp yöneticileriyle bir araya gelerek sohbet edip başarılar dilediler.

Nevşehir Belediyespor Yönetim Kurulu Başkanı Yusuf Kaya ve Kapadokya Göremespor Kulübü Sportif direktörü Süleyman Yücefaydalı Nevşehir ASKF Genel Başkanı Mustafa Avcı ve yönetim kurulu üyelerine ve TFF İl Temsilcisi M. Tolga Karaca’ya iyi dilekleri ve ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiler.