AK Parti Nevşehir Milletvekili Gizligider, anneliğin, özünde sevgi ve şefkat bulunan, dünyada var olan en yüce duygu olduğunu kaydetti. Gizligider ?Annelerimizin görevi çocuğunu dünyaya getirdiğinde bitmez, onları sevgiyle, ilgiyle beslenmek zorundadır.

Anne, dünyadaki en güzel ve en anlamlı kelimedir. Bizlerin dünyaya gelmesini sağlayan, yaşamamız için her türlü fedakârlığı yapan her şeyi göze alarak bizleri büyüten varlıklardır annelerimiz.

Bir toplumun mutlu ve müreffeh olabilmesinin yolu, annelerin yüzünü güldürmekten geçmektedir. Annelerinin yürekleri huzurla dolu olan bir ülke, dünyanın en müreffeh ülkesi sayılır" dedi.

AK Parti Hükümeti olarak yaptıkları yasa ve düzenlemelerle kadını hak ettiği konuma ulaştırmaya çalıştırdıklarını ifade eden Gizligider, "Kadınlarımız, medeniyetin yükselmesinde en büyük paya sahiptir.

Dünyanın en zor ve en yüce sorumluluğunu sevgi, şefkat ve Merhamet duygularıyla yerine getiren, sadece varlıklarının dahi yeterli olduğu bütün annelerimizin ve ayrıca yüreğindeki evlat acısını ve evladını Vatan için şehit vermiş olma tesellisiyle avutan tüm şehit annelerimizin bu güzel gününü kutluyorum? diye konuştu.
Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ