Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesine bağlı Nevşehir eğitimcileri pazar günü Ürgüp İlçesi - Mustafapaşa köyü arasında bulunan Gomeda Vadisinde doğa yürüyüşü gerçekleştirdi. Etkinliğe 130 eğitimci katıldı.

Doğa araştırması, eğitimci yazar Kapadokya Muşkara Haber Gazetesi Köşe yazarı öğretmen İsmail Demirel rehberliğinde vadideki kültürel mekânlar hakkında da detaylı bilgi alma imkanı ve gezme imkanı elde eden Türk Eğitim-Sen üyeleri eşsiz güzellikleri ve varlıkları bünyesinde barındıran vadiye hayran kaldılar.

Sabah saat 10.00 da başlayıp saat 15.30 da biten ve yoğun katılımın olduğu Türk Eğitim-Sen Nevşehir şubesi 3.Geleneksel Vadi yürüyüşüne şube yönetim kurulu üyeleri, Nevşehir İlinde görev yapan Türk Eğitim-Sen üyeleri de katıldı.

Türk Eğitim-Sen Nevşehir Şube Başkanı Mustafa Uğur başta üyelerimizin, eğitimcilerin haftanın stresini atmaları, tanışmaları ve kaynaşmaları, Nevşehir ilindeki kültürel varlıkları ve alanları tanımaları, aynı zamanda Nevşehir İlinin doğa ve kültürel varlıklarının dünyaya tanıtımında görev almaları kapsamında gerçekleştirilen etkinliğimiz bu senede amacına ulaşmış ve sorunsuz olarak üyelerimizin memnuniyeti ile sona ermiştir dedi.
Haber: Alpaslan KÖRÜKCÜ